Redes sociales

Terra Baixa - #quevellop

14.6.15
Realicé un post hace unos días contando por encima cómo fue el proceso de creación de nuestro próximo estreno, como actriz, creadora del vestuario, comunicación... Hoy, profundizo un poco en algunos aspectos más técnicos y esta vez lo publico en valenciano (una de cal y una de arena ^^) porque, de hecho, el texto original de 1896 que vamos a interpretar está escrito en catalán y nuestra adaptación se representará un 80% en valenciano. Nos vemos en La Protectora (C/ Maximiliano Thous, 6 de Valencia) los días 19, 20, 21 y 26, 27, 28 de JUNIO a las 20:00h.

La Jove Companyia Invisible formada pels actors i actrius Carlos Calleja, Robert de la Fuente, Alejandro Guillem, Grazia Hernández, Paula López Collazo, Sara Mancebo, Paola Navalón, Claudia Parodi, Laura Pellicer, Paula Elena Ramos i Robert Roig, tenim la valentia de representar a València ‘Terra Baixa’, un text d’Àngel Guimerà del SXIX que és una referència històrica i política. L’adaptació del text i la direcció de la funció és de Jaume Ibàñez, siguent el seu ajudant de direcció Fernando Soler. 

Portém molts mesos preparant aquesta producció propia en la que tots els actors i actrius hem portat partides de producció fins lograr construir el que es veurà i es podrà experimentar els dies: 19, 20, 21 i 26, 27, 28 de JUNY en la Sala La Protectora (C/Maximiliano Thous, 6 de València) a les 20:00h 

En aquest moment social tan importat a València, amb els recients canvis vivits i amb la força de continuar lluitant en el món del teatre, la Jove Companyia Invisible reivincarem una terra, un treball, una llengua, un sentir comú… Amb un text clàsic en el que apareix el personatge de Manelic, quasi com el nostre Palleter, una figura històrica de persistència davant del poder… Davant del llop.

‘Terra Baixa – Som un poble del sud’ (nom que porta aquesta adaptació basant-se en una cançó de Carles Chiner, qui ha cedut alguns temes per aquesta ocasió) serà un espectacle que parla del sentiments més humans i purs que perduren d'un segle a un altre. Tindrà un estil de ficada en escena molt propi de Caterva Teatre (format per Jaume Ibàñez, Fernando Soler i Robert de la Fuente) que es troben en la direcció; tinguent al públic molt prop, a pocs metres dels actors i actrius, treballant desde la veritat més absoluta i amb la influencia del seu estil estardart: el teatre punk, tot ell portat al S.XIX com un crit al món en ple S.XXI desde València. 

Es poden reservar les entrades en: 

Telf 622 95 07 00 

Mail laprotectorateatro@gmail.com 

Els hashtags de la funció son: #quevellop i #somunpobledelsud

La página nostra pàgina de Facebook és aquesta: www.fb.com/somdelsud i en ella podeu veure el treball de fotografía promocional realizat per Melibea Fotografía en La Matandeta com localització, així com fotografíes del procés de creació, notícies i dibuixos fets a mà per Glòria Picó per a l’ocasió. 

Hem mort al llop.